top of page

GOOD TO KNOW

Bij regen verzetten we de shoot. Het afzeggen doe ik pas de dag ervoor.

Bij een bewolkte dag gaat de shoot gewoon door. Dit levert ook mooie beelden op dus no worries.

 

Boeken kun je het beste minimaal 2 maanden van te voren doen vooral als je in het weekend wilt en/of met golden hour. Deze dagen en tijdstip is erg populair en zit snel vol. Uiteraard kun je altijd op de wachtlijst voor als er een plekje vrijkomt.

 

De Familie en Your Stories schiet ik altijd buiten. Newborn Stories bij jou thuis op locatie. Binnen een straal van 10km vanaf Berkel-Enschot is gratis, daarna reken ik €0,39 per km. Ik schiet vaak in de Loonsen en Drunense duinen en deze locatie valt dan ook binnen de km’s.

 

Wanneer je een shoot bij mij boekt ga je er automatisch mee akkoord dat ik de foto’s voor promotionele doeleinden mag gebruiken. Indien je dit niet wilt kun je dit natuurlijk vooraf aangeven.

Maar ik waardeer het erg als het wel mag.

 

Ik hou er niet van om iedereen te laten poseren en vang jullie het liefst in een natuurlijke speelse setting. 

 

Je moet dragen waar je je fijn bij voelt, maar de juiste kleding levert een grote bijdrage aan de foto’s. Ik heb een opleiding in de mode gedaan en styling is een grote passie van mij, dus ik help je hier graag bij. Voor de vrouwen heb ik een Client Closet met een aantal mooie zwierige jurken/rokken die je gewoon aan mag doen tijdens de shoot. 

 

Draag voor een mooi effect neutrale warme kleuren zoals okergeel, terracotta, licht roze, bruin. Wit kan ook mooi zijn, je foto’s worden dan in zijn geheel ook lichter. Het is dus net wat je mooi vindt. Probeer felle kleuren en echt harde kleuren te vermijden ivm reflectie op de huid. Laagjes doen het altijd goed, net als mooie zwierige jurken. Voor de boys lekker basic. Een stuk zichtbare huid is altijd mooi op een foto.

 

Ik lever nooit onbewerkte beelden aan.

 

Het is in geen enkel geval toegestaan mijn foto’s zelf anders te bewerken of van filter te voorzien en dan online te delen.

 

Tag mij altijd als je de foto’s gebruikt op social media.

 

De foto’s zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en niet voor commerciële doeleinden. Voor een commerciële shoot kun je mij een bericht sturen voor meer informatie. Voor Branding / Beeldbank shoots zie Business Stories.

Alle particuliere shoots zijn incl. 21% BTW, excl. eventuele parkeerkosten en €0,45 per km buiten Tilburg. Indien een shoot zakelijk wordt geboekt(ook een familieshoot die je bv voor je zakelijke account wilt gebruiken) komt er 21% BTW bij op de zakelijke factuur.

 

Ik heb er zin in met jullie te shooten. Jullie ook met mij?

bottom of page